Paolo Sorrentino Collectie (3 DVD) Nieuw/Gesealed

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 17x bekeken
  • Datum geplaatst 14 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paolo Sorrentino Collectie  (3 DVD) Nieuw/Gesealed

BCZ/C

Acteurs: Flavio Bucci Anna Bonaiuto Toni Servillo Olivia Magnani Andrea Renzi Antonino Bruschetta
Regisseur: Paolo Sorrentino

299:00 minuten

Paolo Sorrentino (mei 1970) is momenteel een van de grootste en meest succesvolle italiaanse regisseurs. Deze box bevat 3 van zijn bekroonde films. Zijn debuut ONE MAN UP [L'Uomo in Più] (2001) werd bekroond met de Nastro d'Argento voor beste jonge regisseur. Met zijn thriller LE CONSEQUENCE DELL'AMORE (2004) brak hij internationaal door, won hij vele awards en werd hij zelfs genomineerd voor de Gouden Palm voor Beste Film. Met IL DIVO, een gedramatisseerde film over de controversiële politicus Giulio Andreotti won hij de Grote Juryprijs in Cannes. In alle 3 de films worden de hoofdrollen vertoond door de veelzijdige acteur Toni Servillo.
Sorrentino's Engelstalige debuut THIS MUST BE THE PLACE, met in de hoofdrol Sean Penn, ging op het Filmfestival van Cannes in première. Momenteel werkt hij aan de tv-serie GOMORRA, gebaseerd op de wereldberoemde bestseller en film.

- IL DIVO:
Italië, de jaren 90. Het land wordt opgeschrikt door een serie terreurdaden gepleegd door de maffia en politieke opponenten. Ministers worden ontvoerd, belangrijke industriëlen verdwijnen en worden dood teruggevonden. Temidden van al deze terreur staat één man die onaantastbaar lijkt: de politicus Andreotti, één van de belangrijkste en machtigste Italiaanse politici van na de Tweede Wereldoorlog. Totdat alles verandert...

- LE CONSEQUENZE DELL'AMORE:
Waarom leeft een vijftigjarige man acht jaar in een anonieme hotelkamer, in een anonieme stad? Jaren van stilte en veel sigaretten, jaren van hangen in de lobby of de bar van het hotel, elegant gekleed, maar zonder zichzelf ooit iets van luxe te gunnen: Titta Di Girolamo observeert het leven dat aan hem voorbij trekt. Emotieloos. Wat verbergt hij en waarom? Titta Di Girolamo's geheimen zijn onbespreekbaar en leiden tot een onafwendbaar en gruwelijk noodlot.

- One Man Up [L'UOMO IN PIù]:
In de vroege jaren 80 bereiken Tony en zijn jongere broer Antonio het hoogtepunt van hun carrières. Tony is een zanger in een nachtclub die na jaren van sappelen wereldberoemd in eigen land is geworden. Antonio is een voetballer die na het scoren van de winnende goal tijdens de Europese kampioenschappen plots een ster is. Een paar jaar later is Tony enorm verslaafd aan de cocaïne en is hij het middelpunt van een publiek schandaal als bekend wordt dat hij met een minderjarig meisje het bed heeft gedeeld. En Antonio kampt met een zware blessure die hem noodzaakt te stoppen met voetbal en tot overmaat van ramp, wordt hij verlaten door zijn vrouw. Paolo Sorrentino's debuut is losjes gebaseerd op het leven van 2 Italiaanse beroemdheden.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.