MarktPlaza

Panorama del Salvatore 1890 Leporello Meer van Lugano

129x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hardcover. Imfeld, Xaver. Panorama del Salvatore. Hofer & Burger graph. Anst. Zürich. Niet gedateerd, waarschijnlijk 1890, zo aangegeven bij de Zentralbibliothek Zürich. Daar echter aangegeven dat bladzijde 14 cm hoog is, mijn exemplaar gemeten vanaf de bovenzijde van de illustratie tot aan de onderzijde van de bladzijde, inclusief het onbedrukte rand onderaan, is het 14 cm hoog. Banaf de bovenste rand van de afbeelding tot aan de bovenrand 2,5 cm, hier de bergen aangegeven). Leporello, uitgevouwen ongeveer 157,5 cm lang, bladzijde ongeveer 16,5 cm hoog. Lithografie Xaver Imfeld.
Achterin binnenzijde achterplat een reclame met de tekst "Lugano. Monte San Salvatore. Ferrovia Funicolare, Drahtseilbahn. Svizzera" met zicht op het meer in een kleinere illustratie van een stoomboot. Band meet ongeveer 17 x 11,7 cm. Letters in goudopdruk op band. Voor leeftijd nog in goede tot zeer goede staat. Fraai panorama met veel informatie met namen van bergen boven het panorama en namen in de afbeelding. Meer van Lugano Zwitserland Suisse Schweiz Switzerland Souvenir. Referentienummer 9818.

150 euro

Uw bod is exclusief verzendkosten (6,95 euro als pakketje met pakketcode), afhalen ook mogelijk. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.