MarktPlaza

Pamela Simpson - De verloren dochter

194x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Pamela Simpson - De verloren dochter
Hardcover met omslag
Twintig jaar geleden verdween zij plotseling. Nu is ze terugge-komen om haar erfenis op te eisen. Maar is deze prachtige, zelfverzekerde vrouw werkelijk de vermiste erfgename ... of een bedriegster?
Op de ochtend van haar vijfendertigste verjaardag dringt Christina Fortune de directie-vergaderzaal van Fortune International binnen, waar zojuist een besloten bijeen- komst is begonnen. Er valt een doodse stilte onder de stom-verbaasde aanwezigen als Christina het woord neemt ...
Er waren natuurlijk al andere jonge vrouwen geweest die beweerd hadden de doodgewaande erfgename te zijn van een van 's werelds grootste scheepvaartimperiums. Nu pas heeft Christina het aangedurfd uit de schaduwen van het verleden te stappen en met overtuigende bewijzen datgene op te eisen waar zij door haar geboorte recht op heeft.
Maar wat is er twintig jaar geleden gebeurd? Waarom werd een vijftienjarig meisje gedwongen haar rijke familie en haar beschermde wereldje van de ene dag op de andere te verlaten? En waar was Christina al die tijd?