Pamela Kaufman – Het schild met de drie leeuwen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 41x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Pamela Kaufman – Het schild met de drie leeuwen
1987, Van Holkema & Warendorf / Unieboek bv
416 pag., isbn 90 269 7069 2
harde kaft met stofomslag
paar vlekjes aan de zijkant van het boek, verder in goede staat
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
"Een monumentale historische avonturenroman waarin beelden, klanken en geuren uit de tijd van de kruistochten moeiteloos vervlochten zijn in het meeslepende verhaal van de jonge edelvrouw Alix. Na een afgrijselijk bloedbad waarbij haar familie omkomt, ontvlucht zij vermomd als jongen haar ouderlijk kasteel. Op haar gevaarvolle tocht naar de koning om steun te zoeken voor haar wraak, ontmoet zij de robuuste, onverschrokken Schot Enoch Angus Boggs, die een beslissende rol in haar leven zal gaan spelen.
De 'jongen Alexander' wordt door Richard Leeuwenhart, een door duistere passie verscheurd man, uitverkoren hem als zijn persoonlijke page te vergezellen op een jarenlange kruistocht. De reis naar het Heilige Land, vol ontberingen, plunderingen, ziekte en dood, vormt de achtergrond van een van de meest ongebruikelijke driehoeksverhoudingen ooit beschreven."
Met een uitmuntend oog voor authentieke details doet Pamela Kaufman een uiterst boeiend en tot de verbeelding sprekend tijdperk herleven.
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘romans’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.