Palletplaza de leverancier voor alle soorten pallets

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 104x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Palletplaza heeft een zeer groot aanbod aan nieuwe en gebruikte pallets. Als webshop leverancier met een voorraad van meer dan 70.000 pallets kunnen wij bijna iedere pallet direct uit voorraad leveren. Met meer dan 25 jaar ervaring in de pallet industrie zijn wij een toonaangevende leverancier in de Benelux.

Ook willen wij een steentje bijdragen aan het milieu en natuur door de nadruk te leggen op gebruikte pallets en dit alles voor een zeer concurrerende prijs.

Wij kunnen ook palletranden, kunststof pallets, verpakkings materialen, pompwagen, coilspijkers, trackers en overige logistieke middelen leveren.


Op het gebied van kunststofpallets willen wij de grootste aanbieder worden omdat het minder milieubelastend is, neemt geen vocht toe, rot niet en splintert niet waardoor het vriendelijker is voor de gebruiker.

Bij ons staat kwaliteit en professionaliteit centraal!

Heeft u vragen stuur een mail (Te vinden op de website)


pallets, kunststofpallets, palletranden, coil spijkers, coil nails, exportkist, palletboxen, opzetranden, strecht folie, opzetrooster, trackers, perslucht, houtvezel pallets, distributie bakken, kunststof bakken, luchtkussen folie, kunststof dolly, nestelbare pallets, gitterboxen, opzetrooster, pallets bestellen, pallets almere, palletboer, transport middelen, verpakkingsmiddelen, exportkisten, europallets, nieuwe pallets, gebruikte pallets


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.