MarktPlaza

Paddestoelen - Capitool natuurgids

97x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Auteur: Evans Shelley.

softcover in nieuwstaat, 296 pagina's.

Dankzij de schitterende close-upfoto’s komen in deze compacte en overzichtelijke natuurgids meer dan 440 soorten op papier tot leven. De gids stelt u in staat om een grote verscheidenheid aan paddestoelen in Noordwest-Europa te herkennen. Dit is de perfecte handleiding voor iedereen die in paddestoelen geïnteresseerd is, ongeacht leeftijd en ervaring.
De Capitool Natuurgidsen zijn gidsen gericht op de natuur van Europa. Aan de hand van schitterende foto’s behandelen ze praktisch en beknopt de populairste deelgebieden van de natuur. Samen vormen deze gidsen een waardevolle collectie – ideaal voor thuis in het gezin of buiten in de natuur
Deze schitterende fotogids stelt u in staat een grote verscheidenheid aan paddestoelen in hun natuurlijke leefmilieu in Noordwest-Europa te herkennen. Of u nu een volslagen beginneling of een ervaren natuurvorser bent, de Capitool Veldgids Paddestoelen is een perfecte wegwijzer zodra u de natuur opzoekt, in uw eigen achtertuin of ergens op het platteland.