P. Bridonneau - Terreur op het strand

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 100x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

P. Bridonneau - Terreur op het strand
'volkeren geven zich over, fanatici nooit!'
Inter-pol collectie nr. 55
Uitgeverij 'De Schorpioen' n.v.
159 pag.
Doorgestreepte naam voor in het boek
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
"Ontelbaar waren de Nazi's, die zich bij de nederlaag van het Derde Rijk hadden moeten neerleggen, maar de wijk hadden kunnen nemen naar het buitenland en droomden van de heropstanding van het Nazisme. Als alles zich tot dromen beperkt had, zouden er niet veel potten gebroken zijn, maar verschillende Nazistische groeperingen beschikten over voldoende macht, invloed en geld om hun plannen aktief voor te bereiden. Daar ze wisten, dat ze in een geordende maatschappij geen schijn van een kans zouden krijgen, dede nze het nodige om alle haarden van onrust in de verschillende kontinenten aan te stoken en er desnoods nieuwe te scheppen. De politie stond machteloos tegenover deze groeperingen en het was de Franse kontra-spionage, die opdracht kreeg voor eens en altijd een einde te maken aan de bedrijvigheid van de Neo-Nazistische fanatici.
Het werd een strijd op leven en dood tussen de Franse Geheime agenten aan de ene kant en de nietsontziende machtswellustige Hitlerianen aan de andere kant."
Hebt u interesse in meer boeken? Zie dan ... alle advertenties.
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘avontuur/thriller/spanning’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.