MarktPlaza

Oyster V 85 premium 24 inch twin

54x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

 Oyster V 85 premium 24 inch twin

Onderweg tv kijken is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met de oyster premium. De besturing zit in de tv ingebouwd. Dus geen extra kabels en kastjes. Geen extra afstandsbedieningen. U kunt tv kijken zoals u thuis gewent bent. U doet de tv aan, zoekt de zender op die u wilt kijken en de schotel zoekt automatisch de gewenste satelliet.

Het is oyster gelukt om een volautomatische schotel te ontwikkelen die ingeklapt maar 17 centimeter hoog is. Door de speciale arm is dat gelukt. De lnb raakt zelfs het dak niet eens. Ook de twin lnb blijft zweven.

Ook de installatie van deze oyster systemen zijn niet moeilijk. De schotel wordt namelijk aangestuurd met 1 coaxkabel. Via deze kabel lopen alle signalen, spanningen en het tv signaal. Alleen voor het twin systeem heeft u 2 coaxkabels nodig, maar dan kunt u ook tv kijken op 2 verschillende plaatsen.

Dankzij het ingebouwde gps systeem, hellingshoekmeter en 3d kompas weet de oyster precies war hij de satelliet moet zoeken. Hij heeft daarom de satelliet ook in een korte tijd gevonden. Het maakt nu ook niets meer uit hoe de camper staat. Door de hellingsmeter weet de oyster al hoe “scheef” de camper staat en daar houdt hij direct rekening mee als hij gaat zoeken. 

De schotel is uitgevoerd met een twin lnb. Dat houdt in dat u met 2 televisies onafhankelijk kan kijken naar verschillende kanalen als ze maar op dezelfde satelliet zitten.

Afmetingen tv:

Zonder voet:

Breed: 56,3
Hoogte 33,0
Diepte 4.6 cm

Met voet:

Breedte: 56,3
Hoogte 38,8
Diepte 11.1 cm

Onderdelen die speciaal voor u besteld moeten worden kunnen niet retour gestuurd worden.
Met vriendelijke groet,
ADJelectronics
P.a. Bruneel 4
9291jb Kollum
Tel:0511 408476
GSM:06 21673358