MarktPlaza

Oyster V 85 premium 24 inch met skew

1184x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Oyster  V 85 premium 24 inch met auto skew

Onderweg tv kijken is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met de oyster premium. De besturing zit in de tv ingebouwd. Dus geen extra kabels en kastjes. Geen extra afstandsbedieningen. U kunt tv kijken zoals u thuis gewent bent. U doet de tv aan, zoekt de zender op die u wilt kijken en de schotel zoekt automatisch de gewenste satelliet.

Maar 17 centimeter hoog.

Het is oyster gelukt om een volautomatische schotel te ontwikkelen die ingeklapt maar 17 centimeter hoog is. Door de speciale arm is dat gelukt. De lnb raakt zelfs het dak niet eens. Ook de twin lnb blijft zweven.

1 kabel aansturing.

Ook de installatie van deze oyster systemen zijn niet moeilijk. De schotel wordt namelijk aangestuurd met 1 coaxkabel. Via deze kabel lopen alle signalen, spanningen en het tv signaal. Alleen voor het twin systeem heeft u 2 coaxkabels nodig, maar dan kunt u ook tv kijken op 2 verschillende plaatsen.

Ingebouwde GPS systeem.

Dankzij het ingebouwde gps systeem, hellingshoekmeter en 3d kompas weet de oyster precies war hij de satelliet moet zoeken. Hij heeft daarom de satelliet ook in een korte tijd gevonden.  Het maakt nu ook niets meer uit hoe de camper staat. Door de hellingsmeter weet de oyster al hoe “scheef” de camper staat en daar houdt hij direct rekening mee als hij gaat zoeken. 

Skew:

Deze systemen zijn uitgerust met een automatische skew. Dat houdt in dat de lnb zich aanpast aan de plaats waar u zich bevindt om een zo optimaal ontvangst te hebben. De skew kan het verschil zijn van wel of geen beeld. daarom is dit heel belangrijk. Maar met dit systeem hoeft u er geen rekening mee te houden want hij regeld het vanzelf.

:
- opbouwhoogte 17 cm
- Alleen leverbaar in 85 cm
- gewicht oyster : 11kg
- GPS besturing=3D Kompas-Hellingsensor
- Schotel/paneel klapt in bij starten voertuig.
- Zeer snelle uitrichting
- 12/24 Volt
- Hoogwaardige afwerking-magnesium arm
- Eenvoudige bediening
3 jaar garantie

Afmetingen tv:

Zonder voet:

Breed:       56,3
Hoogte      33,0
Diepte         4.6 cm

Met voet:

Breedte:     56,3
Hoogte       38,8
Diepte        11.1 cm

 Dit systeem is leverbaar met 3 verschillende televisies:

19 inch        € 2979
21,5 inch     € 3035
24 inch        € 3079

Voor meer informatie over dit product kunt u mij mailen of bellen.

Onderdelen die speciaal voor u besteld moeten worden kunnen niet retour gestuurd worden.

Met vriendelijke groet,

ADJelectronics

P.a. Bruneel 4
9291jb Kollum
Tel:0511-408476
GSM:06-21673358

Zie ook mijn overige advertenties voor nog meer aantrekkelijke aanbiedingen, of ga eens een kijkje nemen in mijn winkel.
Kunt u tussen de advertenties niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op, want dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment

GELIEVE NIET OP ZONDAG TE BELLEN, BIJ VOORBAAT DANK.