MarktPlaza

Oxford HD kettingslot met ART 3 keuring voor de scooter of brommer

235x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dit kettingslot is speciaal op de markt gebracht voor de scooterrijders onder ons. Het is licht en gemakkelijk te hanteren, maar het is wel enorm sterk. Niet alleen de ketting is gemaakt van gehard staal, maar ook de sluiting is zeer robuust. De sluiting is een klein beugelslot. En deze type sloten zijn een van de sterkste varianten die er zijn. Dit slot kan ook gebruikt worden bij het afsluiten van een brommerverzekering.

Omdat het slot populair is onder de scooterrijders in Nederland heeft Oxford ervoor gekozen om de ART keuring door te laten lopen.

Als je een ander slot wil kun je eens onze webwinkel op marktplaza bezoeken. We verkopen meerdere soorten scooterlsoten, maar ook sloten voor motorfietsen en fietsen. Alle sloten die wij verkopen dragen het ART keurmerk. Zodoende kun je eigenlijk geen fout slot kiezen. Wel is het aan te raden om na te gaan hoeveel sterren je verzekeraar eist. Ook is belangrijk om het juiste type slote te kiezen. Als je hierover mee wil weten dan adviseren we je om onze webshop rechtstreeks te bezoeken. Hier vind je de juiste informatie die je verder helpt.

Dit slot is de 100 cm versie. Wil je een langere versie dan bevelen we je ook vriendelijk aan om onze webshop rechtstreeks te bezoeken.

Als je vragen hebt die niet beantwoord worden door onze verstrekte informatie dan kun je rechtstreeks contact openmen met ons. Wij staan je graag te woord!

  • Hoekige 9,5 mm dikke schakels gemaakt van gehard staal
  • Dubbel sluitingsmechanisme van het beugelslotje
  • Met stofkap om vuil buiten te laten
  • De sluiting kan als beugelslotje apart gebruikt worden
  • Kettinglengte: 100 cm
  • ART 3 sterren goedgekeurd met toelatingsnumemr: MBT 4114