MarktPlaza

Overwinteren Algarve Albufeira

1573x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overwinteren in de Albufeira

De Algarve is waarschijnlijk één van de mooiste plekjes om te overwinteren. De bijzondere kust, het zachte klimaat en de gezellige vissersplaatsjes maken het een unieke overwinterbestemming. In de wintermaanden is de gemiddelde temperatuur 16 tot 18 graden en schijnt de zon gemiddeld 6 uur per dag. In het voor en najaar kunnen de temperaturen gemakkelijk oplopen tot ver boven de 20 graden. Samen met het feit dat het in de Algarve maar 50 tot 60 dagen per jaar regent, is de Algarve een heerlijke plek om te overwinteren.

Met name de badplaats Albufeira heeft voor de overwinteraars veel in petto. U vindt hier o.a. Nederlandse artsen, een Nederlandse kerk, in de directe omgeving een supermarkt met vele Nederlandse producten en goede restaurants met de Nederlandse, maar ook met de smakelijke traditionele keuken.

Waarom overwinteren in Albufeira?

• De gehele winter het lentegevoel ervaren

• Een schitterende bestemming met diverse mogelijkheden voor uitstapjes

• Veel Nederlandse faciliteiten

• Uitstekend busnetwerk tegen voordelige tarieven

• Genieten van de prachtige stranden

• Centraal gelegen in de Algarve

• Twee wereldsteden binnen handbereik; Lissabon en Sevilla

Gezellig appartement met 2 slaapkamers te huur in het bruisende Albufeira. Waanzinnig vrij uitzicht over de haven en de zee en maar 1km van het oude centrum en het strand ( 10 minuten lopen). Het appartement bevindt zich in een kleinschalig rustig complex van 2 verdiepingen in de wijk “ Páteo”,en is voorzien van badkamer met ligbad, gratis wifi, tv, airco, wasmachine en een compleet ingerichte keuken. In de wijk zijn o.a. een bakker, restaurantjes en een supermarkt te vinden. Bushalte op 20 meter. Speciaal voor overwinteraars bieden wij ons appartement te huur aan voor 650 euro per maand ( inclusief gas, water, WIFI en elektra). Overwinterperiode is van 01 november tot 31 maart. Aankomst en vertrek in overleg. Kom genieten van een aangename wintertemperatuur en alles wat Albufeira u te bieden heeft.