Ouija bord 'Classic"

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 21x bekeken
  • Datum geplaatst 9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Nu te koop bij de eerste Nederlandse webshop voor de Ghost Hunting.......ghost-store of op fb op Ghost.

Beschrijving
Het spirit board, letterbord ofwel Ouija bord is vaak omgeven met mysterie. Er hangen nogal wat spookverhalen omheen, zoals bijvoorbeeld het verhaal dat je er geesten mee op kunt roepen. Toch is het spirit board meer dan dat: het helpt je om antwoorden te vinden op allerlei vragen. Hiervoor is het belangrijk dat je goed in contact staat met je onderbewuste. Wat in elk geval belangrijk is om te weten: het spirit board hoeft helemaal niet griezelig te zijn. 


Wat is een spirit board en waar wordt het voor gebruikt?

Een spirit board is een spelbord met daarop de cijfers o tot en met 9, de letters van het alfabet en de woorden ja, nee en ‘goodbye’. Met een hartvormig plankje waarin een gat zit, schuif je over de symbolen. Zodra het plankje stopt, laat het een symbool of woord van het bord zien. Mensen gebruiken het bord om antwoord te krijgen op allerlei vragen. Volgens de legende leg je tijdens het starten van het spel contact met het bovennatuurlijke.

Het spirit board wordt vaak geassocieerd met het oproepen van geesten. Je zou kunnen zeggen dat het je eigen geest is die je aan het werk ziet. Om het spirit bord spel te spelen maak je namelijk contact met je onderbewustzijn. Hoe vertrouwder je daarmee bent, hoe groter de kans is dat het spirit board je behulpzaam kan zijn.


Spirit board; hoe speel je het spel en wat zijn de regels?

Je kunt in je eentje vragen stellen aan het spirit board, of in een kleine groep. Voor je begint met het spel, spreek je af wie het medium is. Het medium stelt de vragen aan het bord (als je het spel alleen speelt ben je zelf het medium).

Daarna speel je het spel als volgt:

Je stelt een vraag aan het Ouija bord.
Je legt je wijs – en middelvinger op het plankje (in een groep legt iedereen zijn vingers op het plankje).
Je wacht af zonder iets te doen. Het plankje zal vanzelf naar bepaalde tekens gaan bewegen.
Door de verschillende tekens ontstaat er een boodschap.
Na het aflezen van de boodschap sluit je de vraag door het plankje te verplaatsen naar ‘goodbye’. Volgens de oude verhalen neem je op deze manier afscheid van het bovennatuurlijke.

De regel is dat je alleen vragen stelt die het bord eenvoudig kan beantwoorden door middel van de symbolen. Stel ook geen vragen die al te beangstigend zijn.
Wat daarnaast belangrijk is, is dat alle deelnemers van het spel zich prettig voelen. Aangezien een spirit board werkt door middel van je onderbewustzijn, is het belangrijk dat je niet bang bent voor jezelf.

De sfeer waarin het spirit board spel gespeeld wordt, is belangrijk. Als je zeker wilt weten dat het spel niet wordt verstoord door negatieve energieën, zou je de kamer bijvoorbeeld eerst kunnen reinigen met witte salie.

Tot slot is dit glow in the dark octagon spirit bord een leuke cadeautip voor Halloween. Zeker met het lichtgevende effect! Wil je het spel spelen met vrienden, zorg dan voor een goede sfeer en stel geen vragen die angst kunnen oproepen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.