MarktPlaza

Oud Huijzer 575 Luxury

72x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een stijlvolle boot, van alle gemakken voorzien.. De Oudhuijzer 575 Luxury: Een moderne klassieker! Kiest u voor deze luxe sloep dan kiest u voor een betaalbare kwaliteits sloep met een geweldige uitstaling!
De gunstige indeling van de Oudhuijzer 575 Luxury maakt dat er niet alleen veel (gezellige) zitruimte is, maar zorgt er ook voor dat er voldoende bewegingsruimte in de boot aanwezig is.
Doordat de buitenboordmotor in de bun verwerkt is blijft het geluid van de toch al zo stille Mercury tot het minimum beperkt. Eventueel kan deze ruimte op de bun benut worden, door er een zonnedek van te maken. Een op maat gemaakte bunkussen zorgt voor extra geluiddemping en tevens een extra ruimte in de boot.
Over de vaareigenschappen kunnen we kort zijn: dit is voor iedereen, ook de beginnende schipper een zeer eenvoudig te besturen sloep. Door de optimale breedte van deze boot, wordt veel stabiliteit gecreƫerd. Dit is, voor zowel het varen als het instappen van de boot, erg belangrijk.
Oud Huijzer sloepen en tenders zijn standaard leverbaar diverse kleurstellingen. Afwijkende RALkleuren is tegen meerprijs mogelijk. Tevens zijn de hoogwaardige Sunbrella kussens in diverse kleuren leverbaar. De Oudhuijzer 575 Luxury is dus geheel naar eigen smaak uit te voeren.
Extra gegevens:
Merk: Oud Huijzer
Bouwjaar: 2020
Ligplaats: West-Knollendam
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester