Open armband van RVS met Mantra

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 44x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Door een minimaal en simplistisch design valt de Mantra extra goed op. Blijf jezelf herinneren de meest bewuste versie van jezelf te zijn, elke keer als je naar je pols kijkt!

Draag het beroemde Aum Mantra altijd dichtbij je met deze prachtige armband. Dit teken symboliseert de allereerste oerklank waaruit alles ontstaan is. Van de A van Alpha (het begin) tot de Um van Omega (het einde). Aum omvat alles, is een niet te begrijpen grootheid in geluid.

 

  • Het Aum of Om kom je vaak tegen in Boeddhistische en Hindoestaanse mantra’s aan het begin van een zin en wordt als de basis-mantra beschouwd. Het woord Om heeft echter een veel diepgaandere betekenis. Het is niet alleen de betekenis van het woord dat hierbij van belang is. Men gelooft dat de trilling van deze klank een verheffende werking op de trilling van het lichaam heeft, waardoor een hoger bewustzijn bereikt wordt. Vandaar ook dat vaak belang gehecht wordt aan de juiste uitspraak. Volgens sommige theorieën geeft deze klank ook een opstijgende lijn langs de chakra`s weer.
  • Een bekende Boeddhistische mantra is: Om Mani Padme Hum, ook wel genoemd de mantra van mededogen. Het betekent: De parel van het universum is de lotus van mijn hart    oftewel: we moeten binnen in onszelf kijken om de vrede van de Boeddha te vinden.
  •  

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.