MarktPlaza

Opel Zafira Tourer - 1.4 T. 140 pk Cosmo 7pers. Navigatie / Panoramadak / AGR-comfortstoel / Park Pi

529x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2011 - dec 2015
Modelcode: C
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
Wielbasis: 276 cm
Acceleratie (0-100): 10,7 s
Topsnelheid: 202 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank verstelbaar
- Achteruitrijcamera
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Comfortstoel(en)
- Elektrische ramen voor en achter
- Executive-pakket
- Extra getint glas
- Hoofdsteunen actief
- Introductie Pakket
- Kleurenscherm voor navigatiesysteem
- Koplampen adaptief
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- MP3-speler
- Multimedia-voorbereiding
- Panoramische voorruit
- Parkeersensor voor en achter
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Opel Zafira Tourer. Het is een auto van het bouwjaar 2015. Lekker zitten doet u in de comfortstoelen van deze auto. Met de panoramische voorruit voelt het alsof u in een cabrio zit. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare achterbank en armsteun voorin.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met lederen stuur en bagage afdekhoes is deze auto helemaal compleet.
Deze Opel is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Broekhuis kan deze Zafira Tourer 7 persoons leveren met een Onderhoudsbeurt volgens schema, 100% Technische inspectie volgens de strengste Opel normen, 6 maanden Garantie, 12 Maanden Opel Pechhulp, Halve Tank Brandstof en een Professionele reiniging interieur en exterieur inclusief Poetsen.
De afleverkosten bedragen dan € 595,-.
We hebben voor u alle moeite genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven.
Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.