MarktPlaza

Opel Zafira - 2.2 Enjoy CLIMA/CRUISE/LMV/TREKHAAK

531x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2005 - dec 2006
Modelcode: B
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 215 Nm
GVW: 2.150 kg
Afmetingen (LxBxH): 450 x 180 x 167 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 200 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,2 l/100km (1 op 12,2)
Brandstofverbruik in de stad: 11,3 l/100km (1 op 8,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
CO2 uitstoot: 197 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: goed
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
Referentienummer: 205m
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfort-pakket
- Elektrische ramen voor
- Hoofdsteunen actief
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Niet in gerookt
- Rookvrij
- Stuur verstelbaar
Er is volop leefruimte in deze Opel Zafira, een perfecte kruising tussen veelzijdigheid en comfort. Deze auto uit 2005 heeft 209136 kilometer gelopen. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Ook is de Opel uitgerust met: verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagagemat.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.
De vooruitstrevende techniek van deze Opel Zafira vormt een harmonieuze eenheid met de stijlvolle vormgeving. Het comfort en de veiligheid staan bovendien op hoog niveau, zoals dat hoort bij een auto van een gerenommeerd Duits merk. Natuurlijk behoren aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Wilt u met deze Opel Zafira een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.
Met Vriendelijke Groet,
Team Auto Scheepers.