MarktPlaza

Opel Vivaro - 2.0 CDTI AUT. ROLSTOELAUTO + ROLSTOELLIFT + ELEKTR. ACHTERDEUREN

571x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: aug 2007 - dec 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 290 Nm
GVW: 2.930 kg
Wielbasis: 310 cm
Motorrijtuigenbelasting: € 134 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterdeuren met ruiten
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Metaalkleur
- Parkeersensor achter
- Standkachel
- Stuur verstelbaar
- Zijschuifdeur rechts
Vivaro Rolstoelauto / Invalidevervoer met een zeer bijzondere ombouw: De achterdeuren zijn elektrisch te openen en te sluiten en de Ricon rolstoellift is ook elektrisch bedienbaar, beiden met een afstandsbediening. Met 1 druk op de knop gaan de deuren open en klapt de rolstoellift naar buiten en omgekeerd. Recaro bestuudersstoel met veel verstelmogelijkheden die op een Ricon draaiplateau staat die elektrisch te draaien, schuiven en kantelen is, zodat men vanuit de rolstoel in de bestuurdersstoel kan schuiven om zelf te rijden. Tevens zit er stoelverwarming en een elektrische lendesteun in deze stoel. De auto is omgebouwd met handbediening voor de remmen en elektronische handrem. Het is een grijs kenteken rolstoelauto, dus met de lage wegenbelasting, maar omdat het ooit een personenuitvoering was, heeft de auto ook aircoluchtroosters achterin en ramen rondom. Deze ramen zijn wel privacy glass getint. De trekhaak is gedemonteerd, maar wel aanwezig. Naast airco heeft de auto ook cruise control, een standkachel, parkeersensoren, Radio/CD, Marge auto, 2.0 CDTI 115 PK Automaat, 3 zitplaatsen + 1 rolstoelplaats, geen bijkomende BTW.
De door ons genoemde communicatieadviesprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten benodigd voor levering van de auto. Optionele pakketten en-/of uitrusting zijn altijd een keuze van de consument en worden tegen meerprijs geleverd.
Hazet is iedere werkdag geopend van 08.00 tot 21.00 uur! Op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Voor meer foto's van dit voertuig bezoekt u onze website www.hazet.nl.
Inruil- en financiering van uw auto is mogelijk. Tevens financial lease beschikbaar met zeer gunstige tarieven en acceptatievoorwaarden, ook voor ZZP’ers. Ons adres: Transitoweg 2, 4051 CA, Ochten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31344642819 en tijdens openingstijden via Whatsapp: +31633025511 (bellen naar dit nummer is niet mogelijk).