MarktPlaza

Opel Tigra TwinTop - 1.4-16V Temptation + Airco

630x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2007 - jan 2009
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 125 Nm
GVW: 1.475 kg
Afmetingen (LxBxH): 392 x 169 x 136 cm
Wielbasis: 249 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 180 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 146 g/km
Emissieklasse: Euro4
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bagage-scheidingsnet
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen bekleding en verwarmde voorstoelen
- Lederen stuurwiel
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Doe het dak omlaag en geniet van de zon op uw gezicht, achter het stuur van deze cabriolet. Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Opel Tigra TwinTop Het is een auto uit 2007, op de teller staat een kilometerstand van 97366. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Het elektrisch bediende cabriodak opent en sluit automatisch. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Opel helemaal compleet.
In de Opel Tigra TwinTop heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.
Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
Het ultieme genieten is natuurlijk het rijden in een cabriolet met open kap. Bij het ontwerpen van de Opel Tigra TwinTop stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Tigra TwinTop is van het bouwjaar 2007. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Het elektrische cabriodak opent snel en soepel. Zo geniet u maximaal van elke kilometer die u open rijdt. Tot de uitrusting behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Ook lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen? nette en goed onderhouden auto, APK bij aflevering, onderhoudshistorie is aanwezig