MarktPlaza

Opel Movano - 2.3 CDTI L1H2 VOORZIEN VAN AIRCO + CRUISECONTROL

601x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2016 - okt 2019
Cabine: enkel
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 290 Nm
GVW: 2.368 kg
Lengte/hoogte: L1H2
Afmetingen (LxBxH): 505 x 207 x 231 cm
Wielbasis: 318 cm
Tankinhoud: 80 liter
Topsnelheid: 140 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,8 l/100km (1 op 12,8)
Brandstofverbruik in de stad: 8,9 l/100km (1 op 11,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
CO2 uitstoot: 204 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Garantie: 3 MAANDEN GARANTIE IN OVERLEG !!!
Motorrijtuigenbelasting: € 115 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Airco-pakket
- Armsteun voor
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Executive-pakket
- Parkeersensor achter
- Safety-pakket
- Stuur verstelbaar
- Tussenschot volledig
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurwiel multifunctioneel
- Zijschuifdeur rechts
NETTE EN DEALER ONDERHOUDEN AUTO ,VOORZIEN VAN BIJRIJDERSBANKJE+AIRCO+ CRUISECONTROL!!! ( NIEUWE FOTO S VOLGEN SNEL !!!!)
Als u gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze Opel Movano uit 2017 een auto voor u. Het is een dealeronderhouden auto die 174140 kilometer gelopen heeft. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Natuurlijk behoren elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem met dab-radio en het full map navigatiesysteem. Want in deze Opel bedient u ze vanaf het stuurwiel. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Opel heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u met deze Opel Movano een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Opel Movano. Het is een dealeronderhouden auto uit 2017, op de teller staat een kilometerstand van 174140. Bij de uitrusting van deze Opel horen onder meer elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
U kunt het audiosysteem met dab-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Achter het stuur van deze Opel bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
WIJ GEOPEND VAN MAANDAG T/M VRIJDAG 10.00 UUR T/M 17.00 UUR EN OP ZATERDAG VAN 10.00 UUR T/M 17.00 UUR EN BUITEN DEZE TIJDEN OOK OP AFSPRAAK 06-53841632 of 06-30397259 of 075-6877441