MarktPlaza

Opel Mokka - 1.6 CDTi Business+ Leer, Schuifdak, Navigatie, Xenon

538x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 215/60 R17
GVW: 1.883 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 177 x 166 cm
Wielbasis: 256 cm
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 191 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 332 - 351 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Business Class-pakket
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfort-pakket
- Comfortstoel(en)
- DAB-ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Grootlicht-assistent
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Koplampen adaptief
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Safety-pakket
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Stuurwiel verwarmd
- Verkeersbord detectie
- Voorstoelen verwarmd
- Winter-pakket 2
- Wis-/was installatie voor koplampen
MOOIE COMPLETE OPEL MOKKA 1.6 CDTI BUSINESS PLUS BOUWJAAR 06-10-2015 MET 146.344 KILOMETER ONDERHOUDS BOEKJES EN NATIONALE AUTO PAS AANWEZIG DEZE OPEL MOKKA IS ORIGINEEL NEDERLANDS GELEVERD EN VOORZIEN VAN DE VOLGENDE OPTIES O.A. AUTOMATISCHE AIRCO, RADIO NAVIGATIE, LEDEREN BEKLEDING MET STOELVERWARMING, STUURVERWARMING, XENON VERLICHTING, ELEKTRISCH SCHUIFKANTELDAK, ACHTERUITRIJCAMERA, BUITENSPIEGELS ELEKTRISCH INKLAPBAAR, PARKEERSENSOREN VOOR + ACHTER, CENTRAAL OP AFSTAND, MULTIFUNCTIONEEL STUURWIEL, EXTRA GETINT GLAS ACHTER, TREKHAAK, BOORDCOMPUTER, SPORTVELGEN, WIJ REKENEN GEEN AFLEVERKOSTEN! INRUIL &FINANCIERING ZIJN MOGELIJK VOOR MEER INFORMATIE KIJK OP MIJN WEBSITE.
Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De Opel Mokka is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Deze auto is uitgerust met een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De auto is voorzien van leren bekleding - een fraaie en sfeerverhogende extra. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin zijn aan boord.
De dab-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Opel is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand.
In de Opel Mokka heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij de veiligheidssystemen van deze Opel hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Opel, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
** Wij gaan niet voor de “laagste” prijs maar geven u service en kwaliteit. Onze auto’s worden technisch nagekeken , afgeleverd met een onderhoudsbeurt en APK keuring .
Auto’s van €4500,- of meer hebben automatisch 3 maanden garantie .
Om teleurstelling te voorkomen raadt ik u aan telefonisch contact met ons op te nemen , om zeker te weten dat de auto nog beschikbaar is.**