MarktPlaza

Opel Mokka - 1.4 T Cosmo 4x4 1e eig./TOPstaat/Dealeronderhouden

663x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: Achterbank in delen neerklapbaar, Achteruitrijcamera, Airbag(s) hoofd achter, Airbag(s) hoofd voor, Airbag(s) side voor, Airbag passagier, Armsteun voor, Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth, Bandenspanningscontrolesysteem, Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, Buitenspiegels elektrisch inklapbaar, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Dimlichten automatisch, Electronic Brake Distribution, Elektrische ramen voor en achter, Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, Extra getint glas, Grootlicht-assistent, Hill hold-functie, Isofix, Lederen stuurwiel, Lichtmetalen velgen 18", Mistlampen voor, Multimedia-voorbereiding, Navigatie-systeem full map, Parkeersensor voor en achter, Stuurwiel multifunctioneel
Deze Opel Mokka met 4WD is met de prachtige donkerbruine kleur en lederen interieur een bijzondere fraaie auto, die je echt gewoon gezien moet hebben. De auto is in november 2014 verkocht aan de 1e eigenaresse in Luxemburg en nu door haar weer ingeruild. Auto is altijd dealeronderhouden, volledige historie is gedocumenteerd aanwezig. De Mokka is door ons geimporteerd en wordt afgeleverd compleet op Nederlands kenteken.
Deze auto is zowel interieur als exterieur in uitstekende staat en nog goed voor vele jaren sportief rijplezier. De hogere zitpositie zorgt voor een prima overzicht en veel rijcomfort.
De geadverteerde prijs is inclusief afleveringskosten, APK, afleverbeurt en tenaamstellingskosten. Informeer bij ons voor de extragarantie-opties via Autotrust (tegen meerprijs). Desgewenst kunnen wij het aankoopbedrag van uw auto geheel of gedeeltelijk financieren via een financieringsmaatschappij. Neem contact met ons op voor een berekening van uw maandlasten, of gebruik de calculator op onze website www.autoservice-stramproy.nl
De auto is geheel vrijblijvend te bezichtigen op ons bedrijf. Vanwege de verbouwing van ons bedrijf zijn de foto's op een andere locatie gemaakt.
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30u tot 17:00u, en op zaterdag van 9:30u tot 13:00u. Daarbuiten op afspraak.
Bezoek ons ook op onze website: www.autoservice-stramproy.nl
Wij hebben ons uiterste best gedaan de correcte gegevens op te nemen in onze advertenties. Overtuig uzelf echter van de juiste informatie bij de bezichtiging van en/of proefrit met de auto. U kunt geen rechten ontlenen aan de opgave in de advertentie.
Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Topsnelheid: 186 km/u
Interieurkleur: Bruin
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Autotrust garantie: Ja
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (8)
Dit afleverpakket bevat: Autotrust garantie