MarktPlaza

Opel Meriva - 1.4 Turbo Cosmo Leder | Navi | Winterpakket | Parkeersensoren voor & achter

503x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2010 - dec 2013
Modelcode: B
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.930 kg
Afmetingen (LxBxH): 429 x 181 x 162 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 54 liter
Acceleratie (0-100): 11,5 s
Topsnelheid: 188 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 132 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Broekhuis service: Dit voertuig wordt standaard afgeleverd met ons Broekhuis service pakket. Wilt u meer zekerheid en garantie dan adviseren wij het aanvullende Broekhuis afleverpakket, deze omvat naast 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Audio-navigatie full map
- Lichtmetalen velgen 17"
- Parkeersensor voor en achter
- Voorstoelen verwarmd
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Cosmo+ pakket
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Licht en zicht-pakket
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Navigatie-pakket 2
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Spraakbediening
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Stuurwiel verwarmd
- Warmtewerende voorruit
- Winter-pakket 2
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding en de AGR-comfortstoelen. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Het met navigatiepakket en het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Achter het stuur van deze Opel bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren voor en achter die u assisteren bij het inparkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto. Verder is deze Meriva voorzien van een Opel Navigatiesysteem incl. bluetooth connectie.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Meriva samen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Broekhuis kan deze Meriva leveren met een Onderhoudsbeurt volgens schema, minimaal 1 jaar APK, 100% Technische inspectie volgens de strengste Opel normen, 6 Maanden Bovag Garantie, 12 Maanden Opel Pechhulp, Halve Tank Brandstof en een Professionele reiniging interieur en exterieur inclusief Poetsen. De afleverkosten bedragen dan € 595,-.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.