MarktPlaza

Opel Karl - Cosmo Climate Control

517x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2015 - jan 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.353 kg
Afmetingen (LxBxH): 368 x 160 x 149 cm
Wielbasis: 239 cm
Acceleratie (0-100): 13,9 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Black
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 94 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Mistlampen voor
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Rijstrooksensor
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Typerend voor Duitse auto’s als deze Opel Karl/Agila is dat een mooi ontwerp en uitstekende rijeigenschappen hand in hand gaan. De stijlvol getekende carrosserie verhult een state-of-the-art techniek, motorisch laat deze auto niets te wensen over en het weggedrag van de Karl/Agila is uitstekend. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. In deze Opel profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Deze Opel is voorzien van knoppen op het stuur om het audiosysteem met dab-ontvangst te bedienen. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook is de Opel uitgerust met: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Deze Opel is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Deze auto wordt natuurlijk aan u geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.