MarktPlaza

Opel Karl - 1.0 Rocks Online Edition Airco / Groot scherm / 1e Eigenaar / Dealer onderhouden / Parke

552x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2017 - dec 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.353 kg
Afmetingen (LxBxH): 368 x 163 x 153 cm
Wielbasis: 239 cm
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 168 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 101 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Broekhuis service: Dit voertuig wordt standaard afgeleverd met ons Broekhuis service pakket. Wilt u meer zekerheid en garantie dan adviseren wij het aanvullende Broekhuis afleverpakket, deze omvatten: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
## Aanvullende opties en accessoires
- DAB ontvanger
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- Telefoonintegratie premium
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Side-skirts
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- WiFi voorbereiding
Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Opel KARL. Het is een dealeronderhouden auto uit 2018, er staat 14807 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Hij rijdt lekker, deze Opel. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. In deze Opel profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Deze auto is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
De genoemde prijs betreft de meeneemprijs incl. uitgebreide technische voor-inspectie, leges/tenaamstelling, reiniging in- en exterieur, geldige APK en NAP (indien beschikbaar)! Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 595,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, de benodigde onderhoudsbeurt, NAP km-stand, een nieuwe APK, een halfvolle tank en 6 maanden garantie! Broekhuis Zwolle heet u van harte welkom!
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.