MarktPlaza

Opel Karl - 1.0 ecoFLEX Edition

138x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 165/65 R14
GVW: 1.353 kg
Afmetingen (LxBxH): 368 x 160 x 149 cm
Wielbasis: 239 cm
Acceleratie (0-100): 13,9 s
Topsnelheid: 170 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Afleverpakket (1)
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Hill hold-functie
- Metallic lak
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Vakgarage Klaster Auto's is gevestigd aan de Industrieweg 13, te Oldemarkt. Wij zijn een Vakgarage " Professional " met de modernste uitlees apparatuur, en airco vulstation. Tevens repareren wij voor alle grote lease maatschappijen en hebben wij een eigen schade afdeling. Door onze grote variateit in bouwjaren en modellen is het voor iedereen interessant om eens een kijkje te komen nemen bij onze occasions.
Al onze auto's zijn voorzien van Nationale Auto Pas. Voor de Full service prijs betaalt u € 500,- extra ( nieuwe APK, onderhoudsbeurt, airco gevuld en een volledige was- en poetsbeurt ) U merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Opel KARL is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook dakspoiler, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De Opel is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Indien u interesse heeft in deze Opel, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?