MarktPlaza

Opel Karl - 1.0 ECOFLEX COSMO | Clima | Cruise | Half leder

527x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2015 - jan 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.353 kg
Afmetingen (LxBxH): 368 x 160 x 149 cm
Wielbasis: 239 cm
Acceleratie (0-100): 13,9 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Extra getint glas
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Rijstrooksensor
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Als u gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze Opel KARL uit 2015 een auto voor u. Het is een dealeronderhouden auto die 39686 kilometer gelopen heeft. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Zijn compacte motor geeft deze Opel uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 15 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
U bedient het audiosysteem met dab-radio via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De Opel is standaard voorzien van: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Als bestuurder van deze Opel bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Bekijk de volledige fotorapportages op onze website. Hvauto.nl heeft verschillende mogelijkheden om uw nieuwe auto afleveringsklaar te maken en garantie te verstrekken.Tevens ruilen wij vrijwel alle auto's in, neem voor meer informatie hierover contact op. Graag maken wij voor u een financieringsaanbod op maat.
Voor verdere inlichtingen en/of bezichtiging kunt u een afspraak maken met Harm van der Veen: 06-22450474 of Henk Oostingh: 06-27152601. Ons mailadres is info@hvauto.nl.
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is hvauto.nl niet aansprakelijk voor eventuele druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.