MarktPlaza

Opel Kadett - Kiemen Coupe

1232x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Handgeschakeld
Interieurkleur: Beige
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: geen
Onderhoudsgeschiedenis: Onderhoudshistorie Aanwezig
## Aanvullende opties en accessoires
- gehele historie aanwezig
- origineel
De door ons aangeboden Kadett, is er een van het unieke model Kiemen coupe. De Opel Kadett Kiemen coupe was een speciale uitvoering van de normale Kadett coupe, de Kiemen verschilde met de Kadett coupe door de tipische kiemen op de achterstijl en een geheel aangepaste achterkant met de panoramische achterruit.
De Kadett Kiemen coupe is relatief weinig verkocht en is daardoor zeer gewild bij de echte Opel-liefhebber.
Deze prachtige Opel Kadett Kiemen coupe komt uit Zweden en heeft slecht 51.000 km op de teller staan. Deze kilometerstand is aantoonbaar, namelijk de complete historie vanaf dag 1 is aanwezig. Alle Zweedse keuringsrapporten, het onderhoudsboekje, instructieboekje en zelfs de originele autobrief uit 1969 zijn bij de auto.
De eerste eigenaresse was een Tandarts uit Stockholm, die deze Opel tot 1972 in haar bezit had, Van 1972 tot 2000 heeft de tweede eigenaar de auto in zijn bezit gehad. Deze eigenaar had de auto bij zijn vakantiehuis en gebruikte deze als hij in deze woning aanwezig was. Vanaf 2000 tot 2019 behoorde de auto tot een collectie in Stockholm.
Deze unieke Opel Kadett heeft nog voor 80% de eerste lak en ziet er schitterend uit, ook het chroom en het originele interieur zijn in een uitstekende staat.
Na zijn tijd in een collectie te Stockholm, is de auto door ons geheel nagekeken, de remmen zijn gereviseerd en daar waar nodig vernieuwd, het koelsysteem is gecontroleerd, schooongemaakt en eventueel vernieuwd, evenals het brandstofcircuit (carburateur, leidingen etc.). Tevens zijn bougies, olie etc vervangen.
We mogen hier zeker spreken van een uniek exemplaar gezien de kilometerstand, de originaliteit en de aanwezigheid van de totale historie.