MarktPlaza

Opel Insignia Sports Tourer - 1.6 T. 170 PK AUTOMAAT Navigatie / Trekhaak / ECC / Winterpakket / Par

504x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2014 - mei 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 280 Nm
GVW: 2.255 kg
Afmetingen (LxBxH): 491 x 186 x 152 cm
Wielbasis: 274 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 205 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
Brandstofverbruik in de stad: 9,8 l/100km (1 op 10,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot: 159 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfort-pakket
- Comfortstoel(en)
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurwiel verwarmd
- Trekhaak afneembaar
- Voorstoelen verwarmd
In ieder detail is deze auto van topklasse, dat ziet u aan zijn stijlvolle uiterlijk en aan zijn comfortabele interieur. De Opel Insignia is een van die typisch Duitse auto’s die hun kwaliteit nooit verloochenen. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze Opel uitstekende prestaties. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, dakreling, aluminium dakrailing, elektrische handrem, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Het luxeniveau in deze Opel is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Deze auto is voorzien van lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Opel Insignia heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Heeft u interesse in deze mooie Opel? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.
Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Opel Insignia heeft 94691 kilometer gelopen. De auto is van het bouwjaar 2014 en is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, dakreling, aluminium dakrailing, elektrische handrem, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Opel zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
De kwaliteit van deze auto is wat u van een Opel mag verwachten. Daarom wordt hij geleverd met Bovag Garantie en tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Opel. Belt u ons snel?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.