MarktPlaza

Opel Insignia - 1.8 103KW 5-DRS Business

581x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2009
GVW: 2.025 kg
Afmetingen (LxBxH): 483 x 186 x 150 cm
Wielbasis: 274 cm
Topsnelheid: 207 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
CO2 uitstoot: 184 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 100% Dealeronderhouden
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Gordijnairbags achter
- HARTGERINK Service-pakket € 675
- Lederen stuurwiel
- Middenarmsteun achter
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Onderhoudsboekje aanwezig
- Reservewiel
- Toerenteller
- Zij-airbags voor
Bij het ontwerp van de Opel Insignia is alles gedaan om een kwaliteitsauto neer te zetten. Ook deze Opel is dan ook een auto die tegelijk stijlvol, comfortabel en ingetogen luxueus is. De tellerstand is 94501 kilometer, het bouwjaar van deze auto is 2009. In deze auto vindt u een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. U verwacht natuurlijk climate control in deze auto, en die is er dan ook. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Om deze Opel echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Let op!! Deze auto staat in een van onze 3 vestigingen. Bel 0547-333944 voor info en de exacte locatie. De getoonde rijklaarprijs is inclusief geldige APK, tenaamstellingskosten, vloeistoffencontrole en reinigen in-& exterieur. Optioneel is het Hartgerink servicepakket voor € 675 incl. BTW leverbaar inclusief onderhoudsbeurt, nieuwe APK, reconditioneren/reinigen in- & exterieur, 20 liter brandstof en 6 maanden garantie. Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite juist weer te geven, maar fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.