MarktPlaza

Opel Frontera - JMC Landwind ( ) 2.4 4WD AIRCO LEER SCHUIFDAK 4x4 FRONTERA

845x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: aug 2005 - mei 2008
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 195 Nm
GVW: 2.510 kg
Wielbasis: 276 cm
Topsnelheid: 175 km/u
Interieurkleur: Beige
Motorrijtuigenbelasting: € 267 - 300 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Schuifdak
Een exacte kopie van de OPEL FRONTERA! Een echt goede auto biedt meer dan alleen maar hoge prestaties en een comfortabele rit. Zo’n auto verrijkt uw leven door een optimale combinatie van doordachte vormgeving en hoogstaande techniek. Deze JMC Landwind is daar een goed voorbeeld van. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur.
Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.
Overige informatie: Inruil, financiering, garantie of nieuwe apk zijn bespreekbaar. Inruil van uw auto, bus, bestelwagen,vrachtwagen , camper, caravan, boot, graafmachines tractoren of andere industriële equipement is mogelijk! Overdekte showroom 4000 M2 met 350 occasions op voorraad! Ons adres is Lage Ham 106 in Dongen. Openingstijden: Ma t/m Vr. 09.00 t/m 18.00 zaterdag 09.00 t/m 15.00. Wij zijn bereikbaar op 0162-313 775 Verdere informatie: WWW.FOCD.NL. Voor informatie over afwijkende openingstijden wat betreft feestdagen kunt u terecht op onze home pagina van WWW.FOCD.NL