MarktPlaza

Opel Corsa - 1.4 16v 5drs 90pk Edition Airco / Winterpakket / Bleutooth / 16"LMV

128x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2015 - dec 2018
Modelcode: E
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 130 Nm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 13,2 s
Topsnelheid: 175 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Fabrieksgarantie: 6 maanden
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Edition+ pakket
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- IntelliLink Pakket
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Stuurwiel verwarmd
- Telefoonintegratie premium
- Verwarmde voorruit
- Voorstoelen verwarmd
- Winter-pakket 2
De vooruitstrevende techniek van deze Opel Corsa vormt een harmonieuze eenheid met de stijlvolle vormgeving. Het comfort en de veiligheid staan bovendien op hoog niveau, zoals dat hoort bij een auto van een gerenommeerd Duits merk. Hij rijdt lekker, deze Opel. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde dab-ontvanger. Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Opel heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. U bent in deze Opel ook voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Corsa samen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Broekhuis kan deze Corsa leveren met een Onderhoudsbeurt volgens schema, 100% Technische inspectie volgens de strengste Opel normen, 6 maanden Garantie, 12 Maanden Opel Pechhulp, Halve Tank Brandstof en een Professionele reiniging interieur en exterieur inclusief Poetsen.
De afleverkosten bedragen dan € 595,-.
We hebben voor u alle moeite genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven.
Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.