MarktPlaza

Opel Corsa - 1.2i-16V Onyx 5 drs / Met NAP /

568x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: dec 1999 - okt 2000
Modelcode: B
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 110 Nm
GVW: 1.400 kg
Afmetingen (LxBxH): 374 x 161 x 142 cm
Wielbasis: 244 cm
Tankinhoud: 46 liter
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 163 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,5 l/100km (1 op 11,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 151 g/km
Emissieklasse: Euro2
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterruitwisser en sproeier
- Afdekhoes
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Gordelspanners
- Hoofdsteunen en verstelbare rugleuning
- Koplampen in hoogte verstelbaar
- Toerenteller
VERKOOP UITSLUITEND OP AFSPRAAK, Moosdijk auto`s genderstraat 11a Veldhoven 0653226433.
De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Opel Corsa een uitblinker in veiligheid en comfort. De motor in deze Opel maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Tot de voorzieningen van deze auto behoren getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Extra opties op deze auto zijn: toerenteller, centrale portiervergrendeling en buitentemperatuurmeter.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Opel Corsa heeft 136630 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2000. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. U wordt in deze auto ook getrakteerd op getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn toerenteller, centrale portiervergrendeling en buitentemperatuurmeter.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Het doordachte concept van de Opel Corsa staat garant voor ruimte en rijcomfort. Dit is een auto van het bouwjaar 2000, hij heeft 136630 kilometer op de teller staan. Met deze Opel is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
En deze auto heeft ook toerenteller, centrale portiervergrendeling en buitentemperatuurmeter als standaard uitrusting.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze Opel Corsa, neem dan snel contact met ons op.
Hij is stijlvol en comfortabel, deze Opel Corsa, en hij is ontworpen om u veilig en comfortabel te laten rijden onder alle omstandigheden. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
En dan is deze auto ook nog eens voorzien van toerenteller, centrale portiervergrendeling en buitentemperatuurmeter.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
VERKOOP UITSLUITEND OP AFSPRAAK, SALES BY APPOINMENT ONLY.
Voor meer informatie of een proefrit ben ik altijd bereikbaar op 06-53226433. Moosdijk auto`s Veldhoven.
Disclaimer:
Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden occasions besteedt wordt kunnen wij niet verantwoordelijk/aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, in de gegevens. Bezoekers van onze site kunnen geen rechten ontlenen aan de door ons aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.