MarktPlaza

Opel Combo - L2H1 100Pk. Edition *3-zits*NAVI

544x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 2.355 kg
Lengte/hoogte: L2H1
Wielbasis: 298 cm
Topsnelheid: 164 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 108 g/km
Emissieklasse: Euro6
Fabrieksgarantie tot: 28-02-2022
Motorrijtuigenbelasting: € 86 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket nieuwe bedrijfswagens (inbegrepen): Dit afleverpakket bevat: Resterende fabrieksgarantie (Indien van toepassing en voldaan aan voorwaarden) (24 maanden garantie); Afleverbeurt, Kentekenplaten, Kosten kentken en tenaamstelling, lifehammer, Poetsen en reinigen, Veilgheidsdriehoek, Veiligheidshesje, Verbanddoos, Verwijderingsbijdrage, Vloermatten
- Brandstofpakket Bedrijfswagens (€ 125 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Afleverpakket nieuwe bedrijfswagens"): Lampenset, Volle tank brandstof
Referentienummer: CE21WBANK
Emissienorm: Euro 6d-TEMP
= Aanvullende opties en accessoires =
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- armsteun voor
- bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- lendesteunen (verstelbaar)
- Navigatiesysteem full map
- parkeersensor achter
- zijschuifdeur rechts
- 16 inch reservewiel
- 16 inch stalen velgen met wieldeksel groot
- Afleverbeurt
- alarm klasse 1(startblokkering)
- Bluetooth telefoonvoorbereiding
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Digitaal Audio Systeem (DAB+) (U2Q)
- dimlichten automatisch
- Edition+ pakket (XFNP)
- elektrische ramen voor
- hill hold functie
- Kentekenplaten
- Kosten kentken en tenaamstelling
- lifehammer
- multimedia-voorbereiding
- Poetsen en reinigen
- start/stop systeem
- stuur verstelbaar
- stuurwiel multifunctioneel
- telefoonintegratie premium
- tussenschot volledig
- Veilgheidsdriehoek
- Veiligheidshesje
- Verbanddoos
- Verwijderingsbijdrage
- Vloermatten
Autocentrum van Vliet, opgericht in 1879, is een familiebedrijf waar de klant graag zijn auto koopt, laat repareren en onderhouden. Als officieel Opeldealer hebben wij ons gespecialiseerd in het uit voorraad leveren van nieuwe Opel Bedrijfswagens. Wij hebben altijd 150 bedrijfswagens, van de compacte Opel Combo tot en met de Opel Movano bakwagen met hydraulische laadklep, op voorraad. Deze auto’s zijn nieuw en nog zonder kenteken, dus bouwjaar 2020. Bekijk ons aanbod Opel Bedrijfswagens op www.autocentrumvanvliet.nl/voorraad. Door een enorm hoge omloopsnelheid staan niet altijd al onze beschikbare bedrijfswagens op internet. Ook kan het gebeuren dat u een auto aantreft die op dat moment niet voorraad leverbaar is. In dat geval bieden wij u altijd een zo goed mogelijk passend alternatief.
Onze internetprijzen zijn rijklaar inclusief recyclingbijdrage en leges kenteken en kunnen niet worden gecombineerd met andere acties. Wel kunt u tijdelijk gebruik maken van een financial lease actietarief vanaf 1,99%.
Deze auto is ook uit voorraad of op bestelling leverbaar in een andere, door u gewenste uitvoering en (bedrijfs)kleur. Heeft u belangstelling voor extra accessoires (bijvoorbeeld een laadruimtebetimmering, trekhaak, imperial, sidebars, alarmsysteem of bestickering), laat het ons weten! Dan sturen wij u hiervoor een interessant voorstel.
Onze Opel Bedrijfswagens worden geleverd inclusief:
- 2 jaar fabrieksgarantie, geldig in heel Europa
- levenslange Opel Assistance Mobiliteitsgarantie inclusief vervangend vervoer
- vervangend vervoer tijdens onderhoud, reparatie en schadeherstel
- een afleveringsinspectie, poetsbeurt en mattenset
Op verzoek leveren wij uw nieuwe Opel Bedrijfswagen kosteloos af op elk door u gewenst adres in Nederland (inclusief waddeneilanden).
Bij Autocentrum van Vliet zeggen we wat we doen én doen we wat we zeggen. Anders gezegd: afspraak is afspraak. Om die reden zijn we afgelopen 8 jaar door Opel Nederland uitgeroepen tot winnaar van de prestigieuze Opel Bedrijfswagencup en al jaren een betrouwbare mobiliteitspartner voor duizenden Opel bedrijfswagenklanten.
Wenst u meer informatie en/of een maatwerkofferte met een eventueel financial of full-operational leasevoorstel, neem dan telefonisch contact op met één van onze bedrijfswagenspecialisten (0348-486060) of stuur een e-mail naar bedrijfswagens@autocentrumvanvliet.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Woerden (20 km. van Utrecht).
Tot slot: soms beschikken wij niet over de juiste foto’s. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat de specificaties op de foto enigszins afwijken van de werkelijke specificaties. U kunt hier geen rechten aan ontlenen: de in een offerte of koopovereenkomst vermelde specificaties zijn altijd leidend.
OPEL BEDRIJFSWAGENS. MOOI WERK!