MarktPlaza

Opel Astra Sports Tourer - 1.6 CDTI Online Edition

540x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: Achterbank in delen neerklapbaar, Airbag(s) hoofd achter, Airbag(s) hoofd voor, Airbag(s) side voor, Airbag passagier, Armsteun voor, Audio-installatie, Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth, Bandenspanningscontrolesysteem, Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Connected services, DAB-ontvanger, Dimlichten automatisch, Elektrische ramen achter, Elektrische ramen voor, Hill hold-functie, LED dagrijverlichting, Lederen stuurwiel, Lichtmetalen velgen 17", Multimedia-voorbereiding, Navigatie-systeem full map, Parkeersensor achter, Parkeersensor voor, Stuur verstelbaar, Stuurwiel multifunctioneel, Telefoonintegratie premium, Warmtewerende voorruit, WiFi voorbereiding
Vakgarage Klaster Auto's is gevestigd aan de Industrieweg 13, te Oldemarkt. Wij zijn een Vakgarage " Professional " met de modernste uitlees apparatuur, en airco vulstation. Tevens repareren wij voor alle grote lease maatschappijen en hebben wij een eigen schade afdeling. Door onze grote variateit in bouwjaren en modellen is het voor iedereen interessant om eens een kijkje te komen nemen bij onze occasions.
Al onze auto's zijn voorzien van Nationale Auto Pas. Voor de Full service prijs betaalt u € 500,- extra ( nieuwe APK, onderhoudsbeurt, airco gevuld en een volledige was- en poetsbeurt ) Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Opel Astra Sports Tourer. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van dab-ontvangst. Connected drive services verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Opel is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Natuurlijk behoren lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Astra Sports Tourer samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.930 kg
Afmetingen (LxBxH): 470 x 187 x 150 cm
Wielbasis: 266 cm
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 200 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Brandstofverbruik in de stad: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,1 l/100km (1 op 32,3)
CO2 uitstoot: 89 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 332 - 351 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Afleverpakket (1)
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)