MarktPlaza

Opel Astra Sports Tourer - 1.4 Turbo Cosmo automatische airco

584x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: dec 2010 - jul 2014
Modelcode: J
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.030 kg
Afmetingen (LxBxH): 470 x 181 x 154 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 144 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Zeer mooie en goed onderhouden Opel Astra Sports Tourer met prettig sterke 1.4 turbo motor (120 pk). Deze auto is in de Cosmo uitvoering, daardoor veel optie's zoals; automatisch geregelde airco, cruise control, elektrische ramen voor en achter, lichtmetalen velgen en verchroomde raam en daklijsten. Prachtige auto om te zien, zeer ruim van binnen, ideale gezins auto. Auto wordt geleverd met een afleverbeurt, minimaal 1 jaar APK en 6 maand BOVAG garantie!!! Wij wensen de volgende eigenaar dan ook veel rijplezier met deze mooie Opel Astra Sports Tourer.
U merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Opel Astra Sports Tourer is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Dit origineel Nederlandse exemplaar is van het bouwjaar 2012 en heeft 102230 kilometer gelopen. Ook is de Opel uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Achter het stuur van deze Opel bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De Opel is standaard voorzien van: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De Opel Astra Sports Tourer is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Deze origineel Nederlandse auto uit 2012 heeft 102230 kilometer op de teller staan. Verder is de Opel uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het audiosysteem bedient u vanaf het stuurwiel, zodat u uw ogen op de weg kunt houden. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. In deze Opel kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt – in tunnels bijvoorbeeld – en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. In deze Opel profiteert u onder andere ook van: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.
In de Opel Astra Sports Tourer heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Ons Bovag bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring met (bedrijfs-) auto's. Onze auto's zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Voor ieder wat wils dus. Wij zijn zeer KLANT en SERVICE gericht, verrichten onderhoud en reparatiewerk allemaal zelf. WIJ ZIJN STERK IN UW MERK!!!