MarktPlaza

Opel Astra Sports Tourer - 1.0 Business+

181x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2016 - dec 2018
Modelcode: K
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.850 kg
Afmetingen (LxBxH): 470 x 181 x 151 cm
Wielbasis: 266 cm
Acceleratie (0-100): 11,7 s
Topsnelheid: 195 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 100 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Connected services
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Warmtewerende voorruit
Een echt goede auto biedt meer dan alleen maar hoge prestaties en een comfortabele rit. Zo’n auto verrijkt uw leven door een optimale combinatie van doordachte vormgeving en hoogstaande techniek. Deze Opel Astra Sports Tourer is daar een goed voorbeeld van. De auto is van het bouwjaar 2016 en is van de eerste eigenaar. In deze auto profiteert u onder andere ook van: aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem (met dab!) en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Opel helemaal compleet.
De automatische veiligheidssystemen in deze Opel fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.
Wij bieden naast hoogwaardige service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Dat is ‘leven zonder autozorgen’. Ons bedrijf is ook aangesloten bij de BOVAG. Naast het Autobedrijf biedt Gert Brandsen ook de services Autolease en Autoverhuur aan. Voor ons staat persoonlijke service en gastvrijheid voorop. Wanneer u een auto wilt aanschaffen, advies wilt over occasions of een nieuw leasecontract wilt ondertekenen, wij staan voor u klaar. Gert Brandsen adviseert u graag over de auto die bij u past!
Kijk voor meer informatie op onze website: www.gertbrandsen.nl