MarktPlaza

Opel Astra GTC - 1.6 TEMPTATION uitv. incl. NWE APK/GARANTIE

720x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Afmetingen (LxBxH): 429 x 179 x 144 cm
Wielbasis: 261 cm
Acceleratie (0-100): 8,2 s
Topsnelheid: 223 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,7 l/100km (1 op 11,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 155 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 5-versnellingsbak
- Achterklep met ruit
- Achterruitverwarming
- Airbag(s) hoofd
- Airbag(s) side
- Airbag passagier
- Alarm met afstandbediening
- APK
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- bumpers en spiegels in car.kleur
- dealer onderhouden
- Elektrische ramen voor
- garantie
- Gordelspanners
- Hoofdsteunen
- Houtafwerking interieur
- incl boekjes
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Mistlampen voor
- nationale autopas
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Parkeersensor achter
- Sportief interieur
- Sportonderstel
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
- zeer nette auto
Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve Opel Astra GTC hebt u altijd de controle. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Ook is de Opel uitgerust met: sportonderstel, sportinterieur, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en neerklapbare achterbank.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Cruise contol houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Verder is de Opel uitgerust met: in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
In de Opel Astra GTC heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Opel Astra GTC. Bel of mail ons nu voor een afspraak. Al onze auto's worden van binnen en buiten professioneel gepoetst.
Tevens worden al onze occasions voorzien van een nieuwe APK en afleveringsbeurt (mits anders aangegeven in advertentie).
Occasions onder de € 5000.00 worden voorzien van een maand garantie op de motor zelf en versnellingsbak( mits anders aangegeven in advertentie ). Occasions boven de € 5000.00 worden voorzien van 3 maanden garantie op de motor zelf en versnellingsbak.
Als u verder nog vragen heeft kunt u ons altijd bellen op: 0651156813 of 0341-417704.
Graag tot ziens bij De Wit Occasions.
06-51156813
Al onze auto's worden van binnen en buiten professioneel gepoetst. Tevens worden al onze occasions voorzien van een nieuwe APK en afleveringsbeurt (mits anders aangegeven in advertentie). Occasions onder de € 5000.00 worden voorzien van een maand garantie op de motor zelf en versnellingsbak( mits anders aangegeven in advertentie ). Occasions boven de € 5000.00 worden voorzien van 3 maanden garantie op de motor zelf en versnellingsbak. Als u verder nog vragen heeft kunt u ons altijd bellen op: 0651156813 of 0341-417704. Graag tot ziens bij De Wit Occasions.