MarktPlaza

Opel Astra GTC - 1.4 Turbo Design Edition

572x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2013 - jan 2015
Modelcode: J
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.950 kg
Afmetingen (LxBxH): 447 x 184 x 149 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 201 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Brilliant kleur
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Dakspoiler
- Design+ pakket
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 19"
- Metaalkleur
- Navigatie-pakket
- Navigatiesysteem full map
- OPC Performance pakket
- Opel Eye
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Rijstrooksensor
- Side-skirts
- Sportonderstel
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel verwarmd
- Verkeersbord detectie
- Voorspoiler
- Voorstoelen verwarmd
- Winter-pakket 2
Gebouwd voor liefhebbers van autorijden, deze Opel Astra GTC levert sportieve prestaties en onafgebroken rijplezier. Het is een auto met 121234 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2012. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. De start-stop functie vermindert het brandstofverbruik door de motor uit te schakelen terwijl u stilstaat. Natuurlijk behoren 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Belangrijk voor de veiligheid onderweg: u hoeft uw handen niet van het stuur te nemen om het audio-installatiesysteem te bedienen. Dit kan met spraakbediening. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het luxeniveau in deze Opel is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Opel helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Opel Astra GTC is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Wij bieden naast hoogwaardige service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Dat is ‘leven zonder autozorgen’. Ons bedrijf is ook aangesloten bij de BOVAG. Naast het Autobedrijf biedt Gert Brandsen ook de services Autolease en Autoverhuur aan. Voor ons staat persoonlijke service en gastvrijheid voorop. Wanneer u een auto wilt aanschaffen, advies wilt over occasions of een nieuw leasecontract wilt ondertekenen, wij staan voor u klaar. Gert Brandsen adviseert u graag over de auto die bij u past!
Kijk voor meer informatie op onze website: www.gertbrandsen.nl