MarktPlaza

Opel Astra - Edition 1.4 90 pk - 5drs - trekhaak - airco - cruise control - comfort seat pack - 16"

492x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2008
GVW: 1.735 kg
Afmetingen (LxBxH): 425 x 175 x 146 cm
Wielbasis: 261 cm
Topsnelheid: 178 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 146 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Airbags voor
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Gordijnairbags voor
- Lichtmetalen velgen (16)
- Radio voorbereiding
- Toerenteller
- Zij-airbags voor
Alle technologie in de Opel Astra is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar komt uit 2008. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.
In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Met in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze Opel helemaal compleet.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
De verkoopprijs is rijklaar inclusief het Auto Palace basispakket. Dit bestaat uit 6 maanden BOVAG garantie en geldige APK.
De prijs is inclusief 6 maanden BOVAG garantie en een geldige APK. Wij bieden daarnaast het Auto Palace extrapakket à € 595,- aan. Het Auto Palace extrapakket bestaat uit een afleverbeurt, 6/12 maanden garantie, volle tank brandstof, nieuwe APK, Mobiliteit garantie, Poetsen(interieur en exterieur).
Tevens kunt u kiezen voor een Waxoyl behandeling voor de speciale prijs van €199,- Bel voor meer informatie en voor het maken van een proefrit met de afdeling verkoop van Auto Palace Rijkmans Steenwijk op 088-003 5160 of stuur een e-mail naar verkopers.steenwijk@autopalace.nl