MarktPlaza

Opel Astra - 1.6 CDTI 136PK INNOVATION AUT. | Leder pakket | Navi | Trekhaak

136x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: okt 2015 - mei 2018
Modelcode: K
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 439 x 181 x 146 cm
Wielbasis: 266 cm
Acceleratie (0-100): 9,7 s
Topsnelheid: 205 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 795): BOVAG Garantie 6 maanden: Inclusief grote onderhoudsbeurt conform onderhoudsschema fabrikant en nieuwe APK, zie www.hvauto.nl/aflevering (pakket B)https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Comfortstoel(en)
- DAB ontvanger
- Extra getint glas
- IntelliLink Pakket
- Leder-pakket
- Metaalkleur
- Navigatiesysteem full map
- Stuurwiel verwarmd
- Trekhaak met afneembare kogel
- Voorstoelen en achterbank verwarmd
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Rijstrooksensor
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Verkeersbord detectie
- Warmtewerende voorruit
Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Opel Astra, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrische handrem, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het audio-installatiesysteem met dab-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuurwiel of met gesproken commando's. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. De elektronische systemen in deze Opel helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren voor en achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook is de Opel uitgerust met: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Het rijden met deze Opel wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Opel bovendien autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Bekijk de volledige fotorapportages op onze website. Hvauto.nl heeft verschillende mogelijkheden om uw nieuwe auto afleveringsklaar te maken en garantie te verstrekken.Tevens ruilen wij vrijwel alle auto's in, neem voor meer informatie hierover contact op. Graag maken wij voor u een financieringsaanbod op maat.
Voor verdere inlichtingen en/of bezichtiging kunt u een afspraak maken met Harm van der Veen: 06-22450474 of Henk Oostingh: 06-27152601. Ons mailadres is info@hvauto.nl.
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is hvauto.nl niet aansprakelijk voor eventuele druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.