MarktPlaza

Opel Astra - 1.4 Turbo Sport CRUISE NAVI BLUETOOTH HALF LEER TOP OCCASION

694x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jul 2010 - jul 2014
Modelcode: J
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.935 kg
Afmetingen (LxBxH): 442 x 181 x 151 cm
Wielbasis: 269 cm
Tankinhoud: 56 liter
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 192 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
CO2 uitstoot: 138 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Comfortstoel(en)
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Navigatie-pakket
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Side-skirts
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Gebouwd voor liefhebbers van autorijden, deze Opel Astra levert sportieve prestaties en onafgebroken rijplezier. De auto is van het bouwjaar 2013 en is van de eerste eigenaar. De sportstoelen geven u veel zitsteun. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Het luxeniveau in deze Opel is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze Opel is met lederen versnellingspook, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer behoorlijk compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Astra samen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?
Overige informatie: Inruil, financiering, garantie of nieuwe apk zijn bespreekbaar. Inruil van uw auto, bus, bestelwagen,vrachtwagen , camper, caravan, boot, graafmachines tractoren of andere industriële equipement is mogelijk! Overdekte showroom 4000 M2 met 350 occasions op voorraad! Ons adres is Lage Ham 106 in Dongen. Openingstijden: Ma t/m Vr. 09.00 t/m 18.00 zaterdag 09.00 t/m 15.00. Wij zijn bereikbaar op 0162-313 775 Verdere informatie: WWW.FOCD.NL. Voor informatie over afwijkende openingstijden wat betreft feestdagen kunt u terecht op onze home pagina van WWW.FOCD.NL