MarktPlaza

Opel Astra - 1.4 TURBO EDITION 5 DRS AIRCO CRUISE NAVIGATIE TREKHAAK

552x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2010 - dec 2012
Modelcode: J
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.935 kg
Afmetingen (LxBxH): 495 x 181 x 151 cm
Wielbasis: 269 cm
Tankinhoud: 56 liter
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 202 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
CO2 uitstoot: 138 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 995): Premium Pakket: Tenaamstelling en vrijwaring6 maanden BOVAG garantie (algehele garantie m.u.v. audio en navigatiesystemen)Gratis vervangend vervoer in garantieperiodeBeurt conform onderhoudsschemaIndien distributieriem binnen 15000 km vervangen moet worden, wordt dit door ons verzorgdAlgehele technische inspectieMinimaal 1 jaar apkReinigen van de autoVolle tank brandstof
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaal-/micakleur
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
De genoemde prijs betreft een meeneemprijs. Uiteraard behoort levering met garantie ook tot de mogelijkheden, zie hiervoor onze afleverpakketten.
Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat ziet u aan zijn sportieve uiterlijk. Deze Opel Astra straalt kwaliteit en klasse uit en belooft u puur rijplezier. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Opel is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Deze auto is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Wij adviseren alvorens langs te rijden even te bellen of de auto van uw keuze nog beschikbaar is. Kijk voor meer foto's op: www.vandijkautomotive.nl!! Gelieve altijd te bellen voor de beschikbaarheid van onze voorraad i.v.m. onze hoge omloopsnelheid. Ondanks alle zorg die wij besteden aan het correct vermelden van uitrusting en voertuiggegevens zijn wij niet verantwoordelijk voor eventueel foutieve informatie. Voor een gebruikte of nieuwe auto bent u hier aan het juiste adres. Van Dijk automotive biedt u namelijk betrouwbare auto's die speciaal geselecteerd zijn voor u. En jawel voorzien van de Nationale Auto Pas en veelal nog in de fabrieksgarantie, indien gewenst kunt u ook kiezen voor BOVAG Garantie.
Van Dijk Automotive is onderdeel van de Van Dijk groep. Deze groep is opgericht in 1929, u profiteert dus optimaal van onze jarenlange ervaring binnen de autobranche! Wij verzorgen de volgende diensten:.
-Het tenaamstellen en vrijwaren motorvoertuigen
-Het maken van uitvoerverklaringen voor export van motorvoertuigen
-Het verzorgen van een tijdelijk uitvoerkenteken
Ook is het mogelijk om buiten de gebruikelijke openingstijden een auto te komen bezichtigen, gelieve hiervoor een afspraak te maken.
Mocht u nog vragen hebben, wij staan u graag te woord!
Wij zijn te bereiken via telefoonnummer: 0348-443614
Met recht: mijn nieuwe (gebruikte) auto!