MarktPlaza

Opel Astra - 1.0 Edition/AIRCO/18 INCH/STOEL+STUURVERWARM./PRIVACY GLASS

521x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2015 - mei 2018
Modelcode: K
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.780 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 181 x 149 cm
Wielbasis: 266 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 200 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 102 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 18"
- Voorstoelen verwarmd
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Stuur verstelbaar
- Warmtewerende voorruit
De genoemde prijs betreft een meeneemprijs. Deze meeneemprijs is inclusief uitgebreide technische voor-inspectie, leges/tenaamstelling, reiniging van het interieur en exterieur, geldige APK en NAP (mits beschikbaar). Op alle auto’s krijgen bij binnekomst een technische en optische controle, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachten werkzaamheden. Ons afleverpakket kost € 595,-. Bij dit afleverpakket wordt uw auto voorzien van een uitgebreide poets- en reinigingsbeurt, de benodigde onderhoudsbeurt, NAP km-stand, een nieuwe APK, een halfvolle tank en 6 maanden garantie. Broekhuis Arnhem heet u van harte welkom! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
De Opel Astra vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2016 en heeft 80784 kilometer op de teller staan. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.