MarktPlaza

Opel ADAM - 1.0 Turbo Start/Stop 90PK

493x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2018
GVW: 1.515 kg
Afmetingen (LxBxH): 374 x 196 x 149 cm
Wielbasis: 231 cm
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 111 g/km
Emissieklasse: Euro6
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (gelijke delen)
- Airbags voor
- Apple Car Play
- Audiobediening op het stuur
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- DAB+
- Donker getinte ramen achter
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Fabrieksgarantie
- LED achterlichten
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen (16)
- Mistlampen voor
- NAVI 4.0 Intellilink
- Parkeersensoren achter
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Stoelverwarming voor
- Stuurwielverwarming
- Telefoon
- Toerenteller
- USB aansluiting
- Zij-airbags
Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto’s om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze Opel Adam. De kilometerstand bedraagt slechts 15 kilometer. De auto is van bouwjaar 2019. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem met dab-radio en het navigatiesysteem. Want in deze Opel bedient u ze vanaf het stuurwiel. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig.
Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.
Let op!! Deze auto staat in een van onze 3 vestigingen. Bel 0547-333944 voor info en de exacte locatie. De getoonde rijklaarprijs is inclusief geldige APK, tenaamstellingskosten, vloeistoffencontrole en reinigen in-& exterieur. Optioneel is het Hartgerink servicepakket voor € 675 incl. BTW leverbaar inclusief onderhoudsbeurt, nieuwe APK, reconditioneren/reinigen in- & exterieur, 20 liter brandstof en 6 maanden garantie. Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite juist weer te geven, maar fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.