MarktPlaza

Opel ADAM - 1.0 Turbo Slam Cabrio Cruise Climate PDC Airco Lmv 16"

562x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2014 - dec 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 166 Nm
GVW: 1.510 kg
Afmetingen (LxBxH): 370 x 172 x 148 cm
Wielbasis: 231 cm
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Auto Nol garantie (€ 395): Auto Nol Servicepakket bestaat uit:Nieuwe APK,Kleine onderhoudsbeurt,3 maanden Auto Nol garantie op draaiende delen van motor en versnellingsbak.
- Bovag garantie (€ 695): Bovag garantie servicepakket bestaat uit:6 maanden BOVAG garantie, Afleveringsbeurt,Nieuwe APK.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Extra getint glas
- Lichtmetalen velgen 16"
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Connected services
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch vouwdak
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Niet in gerookt
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Tip: voor meer foto's, bekijk onze website! http://www.autonol.nl
De vooruitstrevende techniek van deze Opel ADAM vormt een harmonieuze eenheid met de stijlvolle vormgeving. Het comfort en de veiligheid staan bovendien op hoog niveau, zoals dat hoort bij een auto van een gerenommeerd Duits merk. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting horen tot de voorzieningen op deze auto.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden.
In de Opel ADAM heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Bij het ontwerpen van de Opel ADAM stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Deze is van het bouwjaar Opel, er staat 86282 kilometer op de teller. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. Connected drive services verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control.
Zoals u mag verwachten van deze Opel ADAM is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Indien u interesse heeft in deze Opel, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Wij kunnen de eventuele financiering van de auto geheel voor u verzorgen, zakelijk en particulier. Bij ons kunt u al auto's Financial Leasen vanaf € 100.- per maand (afhankelijk van merk, type ed). Dit betreft een zakelijke financiering, voor particulier vraag ons naar de mogelijkheden. Bel ons voor de exacte prijs per maand op 033-2465517, wij staan u graag ter woord!