MarktPlaza

Opel ADAM - 1.0 Turbo Jam Favourite Navi by App | Parkeersensoren

570x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2018 - jan 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
Wielbasis: 231 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 111 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 17-04-2021
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Afwijkende dakkleur
- Lichtmetalen velgen 16"
- Parkeersensor achter
- Telefoonintegratie premium
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Favourite Package
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Kijk maar eens naar deze nieuw in Nederland geleverde Opel ADAM uit 2019. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Deze Adam is o.a. uitgerust met het IntelliLinksysteem waaronder Apple Carplay valt. U kunt dan navigeren via Google Maps.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. De uitrusting van deze Opel is met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Zo goed als nieuwe Opel Adam. Deze Adam is een feest om in te rijden. Deze Adam wordt vanaf nieuw bereden door een vaste berijder. Vraag naar de exacte kilometerstand en de beschikbaarheid.
Broekhuis kan deze Adam leveren met een Onderhoudsbeurt volgens schema, 100% Technische inspectie volgens de strengste Opel normen, Opel Fabrieksgarantie tot 18-04-2021, 12 Maanden Opel Pechhulp, Halve Tank Brandstof en een Professionele reiniging interieur en exterieur inclusief Poetsen. De afleverkosten bedragen dan € 695,-. Deze Adam wordt bereden door een veste berijder (werknemer Broekhuis). Vraag naar de exacte kilometerstand en de beschikbaarheid.
Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.