MarktPlaza

Opel ADAM - 1.0 Turbo Glam Leder | Pano.Dak | Clima | Dealeronderhouden

491x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2014 - dec 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 166 Nm
GVW: 1.510 kg
Afmetingen (LxBxH): 370 x 172 x 148 cm
Wielbasis: 231 cm
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 180 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Lichtmetalen velgen 17"
- Parkeersensor achter
- Voorstoelen verwarmd
- Afwijkende dakkleur
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Black Pack
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Connected services
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Interieur accenten
- Leder-pakket
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Stuurwiel verwarmd
Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort en uitstraling. Voel hoe de moderne en sterke 1.0 Turbo motor met de fijne 6 versnellingsbak rijdt. Deze dealeronderhouden Opel ADAM van het bouwjaar 2015 heeft 38434 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. Met zijn lederen bekleding is deze Opel comfortabel en stijlvol. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico’s in. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Broekhuis kan deze Adam leveren met een Onderhoudsbeurt volgens schema, Nieuwe APK, 100% Technische inspectie volgens de strengste Opel normen, 6 Maanden Opel Occasions Garantie, 12 Maanden Opel Pechhulp, Halve Tank Brandstof en een Professionele reiniging interieur en exterieur inclusief Poetsen. De afleverkosten bedragen dan € 695,-.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Opel in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.