MarktPlaza

Opdracht maken Beeld in brons of steen

285x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een portret, een relief, een wandsculptuur, een gevelbeeld of een grafbeeld of urn. Graag wil ik uw opdracht voor het maken van een beeld voor een portret of figuur in brons, steen of keramisch. Ik heb meer als 35 jaar ervaring met beelden maken in klei, was, gips, brons en steen, met tekenen en schilderen.
Op mijn site heb ik een aparte pagina gemaakt van opdrachten van beelden, die ik eerder gemaakt heb, van enkele figuren, een beeldengroepje, een portret, naaktfiguur, religieuze figuren.
Ook heb ik eerder portretten getekend en geschilderd.

Wilt u een tekening of schilderij? Of bronzen of stenen beeld of portret van mens of dier? Afhankelijk van de grootte van het beeld/tekening/schilderij en de keuze van het materiaal duurt het hele proces meestal een paar maanden om het te maken. De tijdsduur en kosten zijn ook afhankelijk van het formaat van het beeld/tekening/schilderij. Hiervoor is overleg nodig. Na een oriënterend gesprek kan de opdracht verleend worden.
Wanneer u een portret van een bestaand persoon of dier wilt, maak ik eerst een serie foto's. Dit worden mijn werkfoto's. Voor de finishing touch kan het nodig zijn dat de persoon of het dier in kwestie 1 of 2 keer levend model moet zitten.
Op mijn site heb ik een aparte pagina gemaakt met eerdere opdrachten en een pagina over het proces van een beeld in brons gieten, www.barbsgallery.com.

Voor het maken van een portret, een figuur, een dier, beeld of object, tekening of schilderij kunt u het best contact met mij opnemen via mijn site .

Ook een beeld wat eerst in klei is gemaakt, kan in brons worden gegoten. Normaliter wordt voor het origineel echter was gebruikt. Meer beelden zien www.barbsgallery.com