MarktPlaza

Opbrengsteigendom

154x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De opbrengsteigendom: bouwjaar 2013; bestaat uit 3 appartementen, 2 garageboxen en 3 staanplaatsen voor auto's. Deze zijn allemaal verhuurd. Opbrengst van meer dan 3%. Het gelijkvloersappartement omvat 90.5 m2 woonoppervlakte met 2 ruime slaapkamers, aparte badkamer en apart toilet, hal, ruime living met open keuken, berging, terras en een tuintje,

Appartement op eerste verdiep heeft een woonoppervlakte van 98 m2 en deelt dezelfde verdere indelingen als het gelijkvloersappartement met een terras van een goede 10m2. Het Appartement op het 2de verdiep heeft een woonoppervlakte van 98m2 en deelt dezelfde verdere indelingen als het appartement van het 1ste verdiep.
De appartementen genieten een gunstig oriëntatie en zijn zeer centraal gelegen. Het complex bevindt zich in de korte nabijheid van autostrade, haven, openbaar vervoer, centum Putte en Stabroek, speeltuin, school, bos en in een doodlopende straat. Kortom een zeer gunstige uitvalbasis voor alles en het project komt in aanmerking voor een zeer uitgebreid publiek .


Woonoppervlakte : 286
Grondoppervlakte : 200 tot 500 m²
Soort Woning : Appartement of Flat
Verkoopmakelaar : Verkoop zonder makelaar

Energielabel : E
EPC-kengetal : 85
E totaal : 139
EPC-certificaatnummer (unieke code) : 238