MarktPlaza

Op zoek naar tijdelijke huisvesting in Harderwijk, Gelderland?

95x bekeken
7 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Op Bungalowpark Het Verscholen Dorp bieden wij de mogelijkheid om een bungalow of chalet voor een langere periode (maanden) te huren, van 1 oktober tot en met 22 maart, tegen aantrekkelijke prijzen.

Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen en worden volledig gemeubileerd aangeboden. Ze zijn smaakvol en eigentijds ingericht en voorzien van gratis wifi, waardoor uw tijdelijk verblijf in een van onze accommodaties comfortabel is.

Het park heeft een centrale ligging aan de rand van Harderwijk in Gelderland, omgeven door bos, en is goed bereikbaar. Dit maakt Het Verscholen Dorp een geschikte locatie voor tijdelijk verblijf onder verschillende omstandigheden, zoals overbruggingsperiodes bij verhuizingen naar nog niet opgeleverde woningen, ingrijpende verbouwingen aan uw eigen huis, een overgangswoning voor terugkomst naar Nederland of emigratie, of een rustige plek tijdens een scheidingsperiode. 

Als gast van Bungalowpark Het Verscholen Dorp kunt u uw auto direct naast uw accommodatie parkeren en profiteren van onze all-weather tennisbaan en speeltuin voor kinderen. We bieden ook een wasserette en receptie met fietsverhuur tegen vergoeding.

U kunt onze website raadplegen om een indruk te krijgen van het park, de bungalows, chalets en de omgeving, en u kunt zich ervan overtuigen dat ons park een geschikte oplossing biedt voor uw tijdelijk onderdak: www.verscholendorp.com

Als u meer informatie wilt of een prijsopgave voor een langer verblijf wenst, neem dan contact met ons op via onze website of bel ons op telefoonnummer: 0341-820227. We staan klaar om vrijblijvend en in overleg met u de beste optie, accommodatie en periode aan te bieden.

We hopen u te mogen verwelkomen op Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk!